Werk & Stage

Vacature verzorgende IG niveau 3 regio Enschede

Thuiszorg Salutem is kleinschalig en vertrouwd en biedt alles op gebied van thuiszorg zoals hulp bij wassen en aankleden, inname van medicatie en zorg bij dementie met als doel om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.  Een thuiszorgteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgeden. Voor regio Enschede zoeken wij een enthousiaste verzorgende. De clientèle van Thuiaszorg Salutem is multicultureel, onze verzorgenden spreken Nederlands (Arabisch is een pre, hetgeen ook wenselijk is in de dagelijkse begeleiding en verzorging).

Jouw functie
Je begeleidt cliënten vanuit ons motto ‘zorg met hand & hart’ en staat samenwerking hoog in het vaandel. Onze zorgverlening is er op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt optimaal te stimuleren. Er wordt gewerkt met kleine zorgteams aan toegewezen cliënten om de cliënten van optimale zorg- en dienstverlening te voorzien en om zo voor medewerkers een fijne werksfeer te creëren.

Jouw profiel

Diploma verzorgende niveau 3 IG;

De Nederlandse (Arabische pre) taal beheersen

Werkervaring in de ouderenzorg;

Inzet gaat verder dan zorg verlenen alleen;

Goede communicatieve vaardigheden;

Flexibel inzetbaar ;

In bezit van rijbewijs B en eigen auto.

Wij bieden
We bieden je een leuke functie in een afwisselende werkomgeving, met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Je contracturen worden in overleg, mede naar aanleiding van jouw wensen, afgestemd. Je kunt direct starten in één van de thuiszorgteams. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT het salaris is ingedeeld in FWG 35 en afhankelijk van je ervaring.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dhr. Lahdo, via telefoonnummer 0620398356 of loop gerust binnen bij onze locatie aan de Zunabrink 10 te Enschede.

Stuur je reactie, samen met je curriculum vitae, uiterlijk donderdag 20 juli 2018 naar E-mailadres info@thuiszorgsalutem.nl of vul het contactformulier in, graag je CV naar de info mail sturen.